Mr. Dip maakt de lekkerste dips van de beste ingrediënten

Heerlijk zacht, van de echte Hass avocado gemaakt. Voor een extra lekkere bite heeft hij er ook stukjes verse tomaat en verse kruiden aan toegevoegd.

Heerlijke salsa van verse tomaat en paprika. Mr. Dip is gul geweest met verse kruiden die de salsa lekker pittig en kruidig maken. Lekker om te dippen maar ook bij de maaltijd.

Hét originele recept uit het Midden Oosten, zacht romig van smaak. Gemaakt met goede kwaliteit extra vergine olijfolie. De smeuïge tahin geeft de hummus zijn excentrieke smaak.

Gemaakt met op vuur geroosterde aubergine die de baba ganoush zijn kenmerkende smaak geeft. Het recept dat Mr. Dip gebruikt heeft is een familierecept van een echte local.

En blijf Mr. Dip in de gaten houden, want voor je het weet heeft hij nog meer heerlijke dips gemaakt.

De dips van Mr. Dip worden gepascaliseerd. Dit is een natuurlijke methode waardoor verse etenswaren net even iets langer houdbaar gemaakt worden. Zonder te verhitten, want daardoor verdwijnt de lekkere verse smaak en gaat de structuur vaak kapot. En zonder de hulp van allerlei toevoegingen. Maar door hoge waterdruk, dat is de kunst, waardoor smaak en structuur in tact blijven, alsof het zojuist vers gemaakt is. Super natuurlijk dus!

  • Stengels rauwe wortel, bleekselderij, komkommer en paprika, need I say more?
  • Nachos en tortilla chips zijn het ultieme dipmiddel voor guacamole en salsa
  • Reepjes geroosterde pitabroodjes dip je in de baba ganoush en hummus
  • … maar ook stukken van die grote ronde platte turkse broden natuurlijk!
  • Hummus is nog lekkerder met veel verse koriander!
  • Guacamole smeer je ook gewoon op je club sandwich